New England Revolution 2023/24 adidas Away Kit


New England Revolution 2023/24 adidas Away Kit

.

Femfaldiga MLS Cup-finalister New England Revolution har avslöjat sin Fotbollströjor Sverige. Skjortan heter 'Defiance Kit'.Enligt Revolution: The Revolutions nya Defiance-kit har en vit tröja och röda shorts, med röda strumpor och röd kant längs axeln och ärmarna. Skjortans design präglas av ett djärvt rött "genomslag" över bröstet som förkroppsligar New Englands berömda anda av positivt trots.Revolution är den ultimata trotshandlingen, och klubbens nya kit hedrar den motståndskraftiga andan som utlöste den amerikanska revolutionen, lade grunden för vårt land och har gett eko i hela New England-regionen i århundraden därefter. Kitdesignen påminner också om det röda "genomslaget" i revolutionens vapen, som förankrar klubbens uppfräschade varumärkesidentitet i samma anda av positivt trots.För första gången kommer Revolutionens tröja att innehålla Heritage Tree, som en hyllning till New Englands flagga som har prydt varje Revolutions kit de senaste säsongerna. Heritage Tree är också en vink till revolutionens status som en av de ursprungliga MLS-klubbarna som tävlat sedan 1996.
Landslagströja Portugal har idag tillkännagivit lanseringen av ett sortiment av kläder för att fira tjejer och kvinnor i fotboll i Manchester.Med en unik design inspirerad av den mancunska rösträttsikonen Emmeline Pankhurst, ser kitet PUMA slå sig samman med klubbens välgörenhetsorganisation, City in the Community (CITC), för att påskynda tillgången till flickfotboll i Greater Manchester.Citys herrlag kommer att bära dräkten under sin uppvärmning och strejk vid helgens Premier League-match mot Newcastle United på Etihad Stadium lördagen den 4 mars och Man City Women kommer att spela i dräkten för FA Women's Super League-matchen mot Tottenham Spurs på söndag 5 mars på Academy Stadium. Alla maskotar för båda matcherna kommer också att vara kvinnliga deltagare från CITC-program.
FC Dallas har introducerat sitt adidas Burn Baby Burn Kit,https://www.neuefussball.de, som kommer att fungera som klubbens sekundära kit för MLS-säsongerna 2023 och 2024.Den djärva uniformen hyllar FC Dallas rötter som en av Major League Soccers ursprungliga 10 franchiser när ligan lanserades 1996. Kittet är stolt över de bidrag och varaktiga influenserna från Dallas Burn, dess spelare och personal har haft på fotbollen i våra samhällen i norra Texas.Med lågor över fronten, ärmarna och axlarna firar tröjan klubbens början som Dallas Burn som var franchisens namn från 1996 till 2004. I nacken finns en eldsprutande svart häst. Mustangen är en del av den ursprungliga Dallas Burn-logotypen med lågan som symboliserar ett bestående märke som har varit ett konstant tema i alla iterationer av Dallas-franchisens logotyper. FC Dallas nuvarande bulllogotyp har en stiliserad låga i pannan.Den vita tröjan har en slående röd kant längs sidorna framhävd av svarta paneler under ärmarna. Nackbandet och adidas tre ränder över axlarna visar ytterligare upp det svarta och röda temat. Den briljanta röda klädseln läggs till bakkanten av tröjan för en färgton.

42 Views

Comments