Irland 2023/24 Castore Away Kit


Matchserien Georgia 2023/23 inkluderar en vit hemmatröja med ett rött vertikalt band på framsidan, en svart bortatröja och ett rött tredje kit. De använder nya design med rundad hals från Macron.

.

Billiga Fotbollströjor damlandslag kommer att debutera landets 2023/24 Castore bortadräkt under tisdagens internationella vänskapsmatch mot USA i St. Louis, MO. Den kommer också att bäras av irländarna vid sommarens FIFA Women's World Cup 2023.Republiken Irland 23/24 alternativtröja har en klassisk vit bas med gröna horisontella kritränder på framsidan. Skjortan har en kontrastfärgad krage och manschetter i ärmslut med grönt och orange i den irländska nationalflaggan.Gröna shorts och vita strumpor med gröna detaljer kompletterar den senaste suppleantuniformen för Irland.Macron har släppt Georgia 2023/2024 hemma, borta och trean. Den nya kollektionen gjorde sin debut under det georgiska herrlandslagets matcher mot Mongoliet och Norge.Matchserien Georgia 2023/23 inkluderar en vit hemmatröja med ett rött vertikalt band på framsidan, en svart bortatröja och ett rött tredje kit. De använder nya design med rundad hals från Macron.
Korset från den georgiska nationalflaggan upprepas via tonala tryck på alla tre Brasilien tröja. En bild av en ryttare som dödar en drake från det europeiska landets vapen används som satsens vapen. Den är också placerad på utsidan av skjortornas övre rygg.Georgien återvänder till action i juni med UEFA EURO 2024-kval mot Skottland och Cypern på kalendern.adidas och Deutscher Fußball-Bund har släppt Tysklands bortadräkt för FIFA Women's World Cup 2023. De tvåfaldiga världsmästarna kommer att fortsätta att bära sin hemmatröja 2022/23 under den pågående internationella säsongen.Tysklands FIFA Women's World Cup 2023 bortatröja är inspirerad av de olika djupgröna skogsområdena som finns i landet - från Schwarzwald till Zauberwald. De olika nyanserna av grönt och skräddarsydd handgjord grafik på skjortan hyllar Tysklands vidsträckta skogar – som täcker en yta som motsvarar en tredjedel av landets landmassa. DFB-vapen, adidas-logotypen och axelränderna samt tryck på spelarnamn och nummer är i guld.Tysklands VM 2023 bortatröja åtföljs av svarta shorts och strumpor med gyllene accenter.
Sport Club do Recifes nya bortadräkt hyllar lagets första brasilianska mästerskapstitel 2008.Satsen är designad i en enkel stil, med dubbel diamantgrafik på ärmarna och svarta och vita detaljer. Den kommer i en vit basfärg med en Crewneck-krage.Satsen innehåller speciella skyltar på insidan av halsen och fållen, till minne av mästerskapstiteln.Hemmetröjan för säsongen 2023/24 har lagets klassiska röda och svarta horisontella ränder med dubbel diamantgrafik på ärmarna.https://www.nogometnionline.com,Den svarta halskragen och ärmsluten kompletterar satsens traditionella utseende. Särskilda tecken kan ses på insidan av halsen och fållen, för att fira mästerskapstiteln.

169 Views

Comments